background

 • Abonnementen

   

   

  HR Proof biedt ondersteuning aan in de vorm van abonnementen. Naar uw wens maken wij het abonnement op maat zodat wij u optimaal kunnen ontzorgen.

  Wij nemen uw werk uit handen en zorgen dat alles op het gebied van HR in uw organisatie tot in de puntjes geregeld is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de veranderende wetswijzigingen, het personeelsbeleid, zieke medewerkers en het verzorgen van een correcte en tijdige personeelsadministratie. Ook kunt u met alle vragen omtrent HR bij ons terecht en fungeren wij als sparringspartner. Het abonnement wordt zo ingericht dat het precies aansluit binnen uw organisatie.

  Dit zijn enkele onderdelen van een totaal omvattend abonnement. HR Proof doet geen bulkwerk maar werkt op maat. Daardoor bent u verzekerd van een vast tarief per maand zonder onverwachtse bijkomende kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. 

  Wilt u een op maat gemaakt abonnement voorstel zien? Vul de gegevens in en wij maken vrijblijvend een voorstel met prijsopgave. 

  Laat uw gegevens achter

 • Advies

  Wij helpen met uw vraagstukken en projecten. 

  Personeelsbeleid

  Personeelshandboek, voorwaarden, overeenkomsten, wetgeving, cao...

  Functioneren

  Functioneren en beoordelen, disfunctioneren, ontslag...

  Arbo en Veiligheid

  Verzuim, Risico Inventarisatie en Evaluatie, Arbeidstijdenwet...

  Ontwikkeling

  Opleidingen en trainingen, Persoonlijk Ontwikkelsplan...
 • Werving en Selectie

  HR Proof vindt altijd de geschikte kandidaat voor u.

  Wij kijken naar de cultuur, structuur en behoefte binnen uw organisatie. Hier matchen wij de geschikte kandidaat die niet alleen voldoet aan de eisen van de functie maar ook aan de voorwaarden van uw organisatie. Zo bent u niet alleen verzekerd van de juiste kandidaat maar ook van de juiste functie invulling binnen uw organisatie. 

  Hoe gaan wij te werk?

  • Eerst willen wij u bedrijf leren kennen. Hoe ziet uw organisatie eruit? Wat voor mensen werken er? Wat voor cultuur heerst er en hoe ziet de structuur eruit? Dit gaan wij eerst inventariseren. Voor de ideale match moet uw nieuwe medewerker uiteraard aansluiten bij de filosofie van uw bedrijf.
  • Daarna inventariseren wij de behoefte binnen uw organisatie. Wat heeft uw organisatie nodig op dit moment, maar ook met een blik naar de toekomst. Hoe moet de functie ingevuld worden en welke competenties moet de nieuwe medewerker beheersen.
  • Als de behoefte van uw organisatie bepaald is stellen wij een functieprofiel en vacaturetekst op.
  • Nu kunnen wij gaan beginnen met kandidaten werven. HR Proof heeft een groot netwerk en vindt altijd de kandidaat die precies aansluit bij uw organisatie.
  • Wij voeren de eerste gesprekken met de kandidaten. Indien wij zeker weten dat de kandidaat aansluit bij het functieprofiel en bij uw organisatie laten wij de kandidaat met u kennis maken. Er volgt een kennismakingsgesprek tussen werkgever en de kandidaat. Indien nodig kunnen wij u hierin ondersteunen.
  • Heeft u een goed gevoel bij de kandidaat? Dan kunt  u een derde gesprek of een arbeidsvoorwaardengesprek houden. HR Proof kan u hierin begeleiden. Indien nodig faciliteren wij ook assessments of tests.
  • U bent een nieuwe medewerker rijker!
  • HR Proof levert nazorg. Na een paar weken kunt u pas echt beoordelen of de match geslaagd is. HR Proof blijft monitoren of de match en voortgang succesvol is. Indien nodig sturen wij hierin.
 • Interim

  HR Proof biedt uitkomst indien u (tijdelijk) ondersteuning nodig hebt voor uw personeelsafdeling of voor bepaalde projecten. Wij hebben ruime ervaring op zowel administratief als management niveau in uiteenlopende HR functies en branches en hebben kennis van tal van cao's. 

  • Tijdelijke verhoging van de werkdruk

  Is de werkdruk tijdelijk verhoogd? Wij hebben de expertise in huis. Dit bespaart u inwerktijd. Of het nu gaat om een extra administratieve kracht, een HR manager of iemand die uw projecten leidt, wij kunnen u helpen. 

  • Vervanging van langdurige afwezigheid

  Is er een medewerker met zwangerschapsverlof of heeft u een zieke medewerker? Maakt u zich geen zorgen. Wij zorgen ervoor dat het werk gewoon door blijft gaan met de resultaten die u gewend bent.

  • Behoefte aan tijdelijk expertise

  Heeft u een hoog ziekteverzuim? Onze verzuimbegeleiders zorgen ervoor dat het ziekteverzuim naar beneden gaat en helpen u bij het inrichten van een passend en effectief verzuimbeleid. Heeft u tijdelijk iemand nodig om uw afdeling te runnen of specifieke projecten te leiden. Wij zijn er voor u. Daarnaast kunnen wij u in tal van projecten ontzorgen. Dit kan uiteenlopen van het opzetten van een eigen personeelsafdeling, begeleiden van een reorganisatie of het opzetten en implementeren van nieuwe processen. 

  Dit is nog maar het tipje van de sluier. Neem contact met ons op en wij kunnen kijken waar wij u bij kunnen helpen.

Is uw organisatie HR Proof

Neem contact met ons op