background

Ontwikkeling

Opleidingen / trainingen

Voor de continuïteit van uw organisatie is het van belang dat uw medewerkers zich blijven ontwikkelen. Scholing en ontwikkeling motiveert en bindt niet alleen medewerkers maar het verhoogt ook de productiviteit van uw organisatie.

Wij kunnen u hierin begeleiden. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van trainingen. Ook kunnen wij voor u een opleidingsplan schrijven en zorgen dat uw medewerkers worden opgeleid volgens de voorwaarden en richtlijnen van uw organisatie.

POP

Een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP) is een afspraak tussen de werkgever en de medewerker over de persoonlijke ontwikkeling van de medewerker. Een POP leidt tot een voortdurend leerproces van uw medewerker. Een POP helpt om de ambities van de medewerker waar te maken zodat hij zijn kernkwaliteiten kan inzetten om het optimale resultaat voor uw bedrijf te bewerkstelligen.

HR Proof kan u ondersteunen bij het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelplan voor uw medewerkers zodat uw High Potentials alle middelen krijgen om te ontwikkelen en zodoende de kennis binnen uw organisatie blijft.

Is uw organisatie HR Proof

Neem contact met ons op