background

Over ons

HR Proof biedt uitkomst voor MKB bedrijven. Met name zijn wij gespecialiseerd in bedrijven die (nog) geen eigen personeelsafdeling hebben.

Door onze ruime ervaring ligt ons specialisme in projectmatige- en interim opdrachten op HR-niveau. Door onze allround werkervaring in uiteenlopende HR-functies en branches kennen wij tal van CAO’s. Hierbij kunnen wij u optimaal adviseren en begeleiden naar een efficiënt en kostenbewust personeelsbeleid waarbij de organisatiedoelstellingen gerealiseerd worden. Tevens kunnen wij snel inspelen op HR vraagstukken en projecten.

Wij zijn al ruim 10 jaar succesvol in het werven en selecteren van geschikte kandidaten in uiteenlopende functies. Wij zoeken kandidaten die aansluiten bij de structuur en bedrijfscultuur van de organisatie. Onze specialisme ligt niet alleen bij het vinden van de juiste kandidaat maar ook zorgdragen voor de juiste functie invulling binnen de organisatie.

HR Proof levert kwaliteit. Om de beste resultaten te behalen werken wij samen met experts uit verschillende vakgebieden. HR Proof werkt onder andere samen met juristen, advocaten, Arbodiensten, loonadministratie bureaus en uitzendbureaus.

Wilt u meer over ons weten? Neem gerust contact met ons op.

Is uw organisatie HR Proof

Neem contact met ons op